Ο Στέφανος Σακελλαρίδης πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά στο ανδρικό tour έχοντας κερδίσει περίπου 400 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη από το ξεκίνημα της σεζόν.

Πλέον, ο 18χρονος άσος είναι ο δεύτερος πιο υψηλά καταταγμένος Έλληνας τενίστας στην ATP Rankings, καταλαμβάνοντας την 419η θέση της κατάταξης μετά το άλμα 44 θέσεων την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αμέσως επόμενος είναι ο εξίσου φορμαρισμένος Αλέξανδρος Σκορίλας που βρίσκεται στο Νο803 του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tennis24, ο Στέφανος Σακελλαρίδης εμφανίζεται θετικός στο να εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος στο πολύ κρίσιμο tie 16-17 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο απέναντι στη Σλοβακία.

Η Ελλάδα θα παλέψει με τη Σλοβακία του Άλεξ Μολτσάν (Νο115) και του Τζόσεφ Κόβαλικ (Νο151) για την πρόκριση στο World Group I του Davis Cup, του κορυφαίου γκρουπ της διοργάνωσης με στόχο τη μελλοντική συμμετοχή στο Davis Cup Finals στα τέλη του 2024.

Οι αγώνες με τη Σλοβακία είναι πολύ κρίσιμοι ενώ το venue παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς για πρώτη φορά θα διεξαχθούν αγώνες τένις στο Καλλιμάρμαρο και το event θα αποτελέσει παγκόσμιο αθλητικό γεγονός.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω του viva.gr και αναμένεται να κυκλοφορήσουν περίπου 20,000 εισιτήρια και για τις δύο ημέρες των αγώνων.

Τα εισιτήρια χωρίζονται σε τρεις ζώνες και ανάλογα τη ζώνη οι τιμές είναι: 10€, 20€ και 100€.

Τα ακριβά εισιτήρια αφορούν εισιτήρια μέσα στην αρένα του Σταδίου και δίπλα στο γήπεδο που θα στηθεί.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Α ΖΩΝΗ: 20€

Β ΖΩΝΗ: 10€

ΑΡΕΝΑ: 100€




tennis24.gr