Η κουβέντα επί των οικονομικών στην ΕΠΟ δεν είχε… τελειωμό σε κάποια φάση και έπιασε και το κομμάτι της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, μιλώντας στη Γ.Σ. της ΕΠΟ επί οικονομικών θεμάτων υποστήριξε πως «το ποσό των 3.500 ως μισθό παίρνει η κ. Μπιτζούνη και οι συνεργάτες της από 1.500. Για μία επιτροπή που συνεδριάζει μία φορά τον μήνα και κοστίζει 200.000 τον χρόνο. Προτείνω να αμείβεται ανά συνεδρίαση η Επιτροπή».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Μπιτζούνη, σχολίασε ως απάντηση: «Μόνο ως κωμικό μπορώ να το δεχθώ (εννοεί αυτό το σχόλιο). Συνεδριάζουμε και μάλιστα απομαγνητοφωνούμε τα πρακτικά μας. Εμπράκτως αποδεικνύουμε τις συνεδριάσεις μας. Όλον τον χρόνο έχουμε κάνει 12 συνεδριάσεις διά ζώσης. Έχουμε κάνει και υπερδιπλάσιες με zoom. Για να γίνει μία συνεδρίαση απαιτείται δουλειά. Για την εργασία μας εάν δούλευα σε κερδοσκοπική εταιρεία θα έπαιρνα τα οκταπλάσια. Δεν μου επιτρέψατε να ανακοινώσω τη δουλειά μου».gazzeta.gr