Ο Φαμπίνιο έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ και η εμφάνισή του ενθουσίασε έναν Σαουδάραβα δημοσιογράφο, ο οποίος τον περίμενε έξω από το γήπεδο για να του χαρίσει ένα πανάκριβο ρολόι, προκαλώντας την έκπληξη του Βραζιλιάνου.

Οι Σαουδάραβες ξοδεύουν αμύθητα ποσά το φετινό καλοκαίρι έχοντας ολοκληρώσει ουκ ολίγες μεταγραφικές «αρπαγές» από το ευρωπαϊκό στερέωμα. Οι παροχές για τους παίκτες δεν μένουν, όμως, μόνο στα (ήδη εξωφρενικά) συμφωνηθέντα χρήματα του συμβολαίου τους.

Στην περίπτωση του Νεϊμάρ, η Αλ Χιλάλ συμπεριέλαβε μια σειρά από «χρυσά» προνόμια για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο σταρ. Στην περίπτωση του Φαμπίνιο, πάλι, το… πρώτο μπόνους δεν ήρθε από ένα γκολ ή από μια δημοσίευση στα social media. Αλλά από έναν Σαουδάραβα δημοσιογράφο και ήταν υπερπολυτελές.

Συγκεκριμένα, μετά το ντεμπούτο του Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ (νίκη 3-0), ο Ιμπραχίμ Αλ Φαργιάν, γνωστός δημοσιογράφος της χώρας που πριν λίγους μήνες χλεύασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον πανηγυρισμό του «Siu», τον περίμενε έξω από το γήπεδο και όντας ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, του χάρισε on camera ένα πανάκριβο μπλε ρολόι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν ήξερε… από πού του ήρθε, με την έκπληξη να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, σε τέτοιο βαθμό που από την αμηχανία της στιγμής ξέχασε να δέσει το ρολόι και το έριξε στο έδαφος!





gazzeta.gr