Ενωμένοι για τους τελικούς που απομένουν είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα με την διοίκηση της ομάδας να παραθέτει γεύμα σε σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο παρουσία του Δημάρχου της πόλης και του Περιφερειάρχη.

Με την ομάδα να είναι στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς, κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από αυτό του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» είναι τελικός. Εν’ όψει των τελικών των Play Out, η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στο γεύμα αυτό δείχνοντας πως όλοι θα είναι στο πλευρό των «κυανόλευκων» στις μάχες αυτές, έδωσαν το παρών και οι άρχοντες του τόπου.

Ο Δήμαρχος των Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Λαζάνης έδειξαν πως θα είναι εκεί να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα. Οι παίκτες δεν σταματούσαν να αναφέρουν πως θα παλέψουν με όλους τους τις δυνάμεις για να μπορέσει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και κυρίως ενωτικό. Πως δηλαδή όλοι ενωμένοι, παίκτες, διοίκηση, τοπικές αρχές θα τα δώσουν όλα για να σωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα.



gazzeta.gr