Ο προπονητής της Τενερίφης, Τσους Βιδορέτα, εξαπέλυσε «πυρ» στο προπονητικό τιμ της Βόννης επειδή στον ημιτελικό κόντρα στη Μάλαγα «κατασκόπευαν» τα τάιμ άουτ της ισπανικής ομάδας.

Η Βόννη ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού BCL καθώς στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ και κατέκτησε το τρόπαιο.

Βέβαια στον ημιτελικό με την… γηπεδούχο Μάλαγα παρατηρήθηκε μια κίνηση από το προπονητικό επιτελείο της γερμανικής ομάδας η οποία δεν άρεσε καθόλου στον… Τσους Βιδορέτα.

Μπορεί να μην ήταν ο άμεσα εμπλεκόμενος από τη στιγμή που η Τενερίφη είχε αποκλειστεί από την Χάποελ ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός εξαπέλυσε επίθεση για την «κατασκοπεία» της Βόννης.

Συγκεκριμένα ένας εκ των assistant coaches της Βόννης έβλεπε στο υπολογιστή της οδηγίες του Ίμπον Ναβάρο στο τάιμ άουτ! «Ήταν λυπηρό αυτό που έκανε η Βόννη. Είμαι επτά χρόνια στο Final Four του BCL και νομίζω ότι ξεπεράστηκαν τα όρια την περασμένη Παρασκευή. Ήταν μια φρικτή εικόνα. Είμαι πολύ απογοητευμένος ως προπονητής ο οποίος έχει τα περισσότερα παιχνίδια στο BCL, περισσότερα από 100 όπως επίσης και τέσσερα Final Four» ανέφερε ο τεχνικός της Τενερίφης στο «Gigantes» και συνέχισε:

«Πρέπει να ανοίξουμε τη συζήτηση για τα τάιμ άουτ και την τηλεόραση. Εάν αυτό θα συμβαίνει επανειλημμένα τότε θα έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Δεν πρέπει να προβάλλονται τα τάιμ άουτ».

Δείτε την… κατασκοπεία της Βόννης





gazzeta.gr