Η Τουλούζ θέτει σε διαθεσιμότητα τον Μαροκινό διεθνή Ζακαρία Αμπουκλάλ επειδή απευθυνόμενος στην πολιτικό Λοράνς Αριμπαζέ είπε: «στο σπίτι μου οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι στους άνδρες».

Η Τουλούζ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον ποδοσφαιριστή της Ζακαρία Αμπουκλάλ για έναν διαπληκτισμό με μία εκλεγμένη αξιωματούχο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας. Η εφημερίδα «L’Equipe» αναφέρει ότι ο Μαροκινός μέσος κατηγορείται ότι ενεπλάκη σε διαπληκτισμό με την Λοράν Αριμπαζέ, υπεύθυνη για τον αθλητισμό εκλεγμένη στο δημοτικό συμβούλιο της Τουλούζης. Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα ανέφερε ότι «ενόψει των σοβαρών καταγγελιών που δημοσίευσε η RMC Sport κατά του παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τουλούζης, Ζακαρία Αμπουκλάλ, ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο παίκτης θα προπονείται μακριά από την επαγγελματική ομάδα μέχρι νεωτέρας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εσωτερικής έρευνας»

«Στο σπίτι μου οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι στους άνδρες»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Φιλίπ Μοντανιέ, προπονητή της Τουλούζ, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για το κύπελλο στο δημαρχείο, η Λοράνς Αριμπαζέ επέπληξε τους ποδοσφαιριστές που έκαναν θόρυβο και τους ζήτησε να κάνουν ησυχία. «Στο σπίτι, οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι στους άνδρες», φέρεται να απάντησε ο Αμπουκλάλ στην πολιτικό. Η ίδια σε δηλώσεις της στο RMC Sport, θέλησε να «ελαχιστοποιήσει» το περιστατικό με τον Μαροκινό άσο. «Στους παίκτες δεν αρέσει πραγματικά να τους ζητείται σιωπή με αυτόν τον τρόπο», τόνισε σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους. Ο 23χρονος έγινε επίσης πρωτοσέλιδο πρόσφατα επειδή είπε στην ομάδα του ότι δεν θα παίξει εναντίον της Ναντ στο πρωτάθλημα, σε μια ημέρα αγώνα κατά της ομοφοβίας «Δεν νομίζω ότι είμαι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να συμμετάσχω σε αυτή την εκστρατεία», έγραψε στο Twitter ο ποδοσφαιριστής.



gazzeta.gr