Για μια ακόμη φορά στη Ρώμη παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρες, καθώς η βροχή δεν επέτρεψε να συνεχιστεί η αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Λορέντζο Σονέγκο. 

Ο Νο5 του κόσμου έκανε ένα εξαιρετικό 1ο set έχοντας 94% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service παραχωρώντας μόλις έναν πόντο (16/17), δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break-point, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστος ολοκληρώνοντας το set με 5 αβίαστα λάθη. 

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να κρατούν σχετικά εύκολα το service τους, με τον Τσιτσιπά ωστόσο να βρίσκει break στο 6ο game, το οποίο εξαργύρωσε με love-game παίρνοντας προβάδισμα με 5-2. 

 

Ο Έλληνας τενίστας μάλιστα είχε την ευκαιρία να τελειώσει το 1ο σκέλος του αγώνα αμέσως μετά, ωστόσο ο Σονέγκο έσβησε και τα 3 set-points του Τσιτσιπά φτάνοντας σ’ ένα δύσκολο hold και μειώνοντας σε 5-3. 

Ωστόσο, αμέσως μετά ο Τσιτσιπάς με ένα ακόμα επιβλητικό service-game έκλεισε το set με 6-3, με το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω της βροχής που είχε αρχίσει να γίνεται έντονη. 

 

Εκτός από το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Σονέγκο, διακόπηκαν και οι αναμετρήσεις των Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Τζέι Τζέι Γούλφ με τον Γερμανό να έχει πάρει το 1ο set με 6-4 και στο 2ο οι δύο αντίπαλοι να είναι ισόπαλοι 3-3, αλλά και το ματς του Λορέντζο Μουζέτι με τον Φράνσις Τιάφο με τον Ιταλό να έχει ισοφαρίσει στα set (5-7, 6-4) και στο 3ο να είναι μπροστά με break (2-1).

 

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)






tennis24.gr