Οι αναφορές στον Στεφ Κάρι, στον κόσμο του twitter, πήραν διαστάσεις ενός πελώριου… κύματος, το οποίο παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του.

Ο Στεφ Κάρι έβγαλε μία ηγετική ομιλία και στη συνέχεια πέτυχε 50 πόντους στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Game 7 κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς.

Και ο αθλητικός κόσμος του twitter όχι μόνο τρελάθηκε, αλλά αποθέωσε τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA.

Ο τενίστας Άντι Μάρεϊ διαπίστωσε ότι «Ο Στεφ Κάρι είναι διαφορετικός», ενώ ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος έγραψε: «Είναι ακόμα το Νο1». Ο Κέβιν Ντουράντ… έπαιξε με τον αριθμό της φανέλας του Κάρι και τους πόντους που σημείωσε: «Θρυλικό Νο30, 50 πόντους».

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έγινε περισσότερο περιγραφικός: «Στεφ Κάρι, παλιοτόμαρο (σ.σ.: Ό,τι πιο κοντινό στο filthy animal που χρησιμοποίησε ο Λίλαρντ)… Μόλις ξεπέταξε μία εξαιρετική ομάδα. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα».

Ο Τρέι Γιανγκ ανέφερε: «Απίστευτη εμφάνιση, ο Στεφ είναι διαφορετικός» και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ότι «Ο Κάρι είναι τρελός».

Ο Πάτρικ Μπέβερλι χρησιμοποίησε το μεσαίο όνομα του Κάρι, το Γουάρντελ, τονίζοντας ότι «Ο Γουόρντελ έχει κρύο αίμα». Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν το πέρασε σε άλλο επίπεδο: «Ο Σεφ Κάρι είναι ένας κακός άνθρωπος».

Στον κόσμο του twιtter υπήρχε και… ελληνική συμμετοχή με τον Αϊζάια Κάνααν να εξηγεί: «Το είπα ότι ο Στεφ θα βάλει 50 πόντους».





gazzeta.gr