Στο πιο κρίσιμο ραντεβού παρουσιάστηκε συνεπέστατη η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Οι «πορτοκαλί» μέσα στο «Αμμόχωστος» κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου ήξεραν τι ζητούσαν και το πως να το πάρουν.

Η Καρμιώτισσα κέρδισε 1-2 με τα γκολ των Ρόσι και Κοβάσεβιτς και αυτή η νίκη, πέρα από το τρίποντο, έδωσε και την ευκαιρία στην ομάδα των Πολεμιδιών ν’ αυξάνει τη διαφορά από τις τρεις τελευταίες ομάδες.

Η Καρμιώτισσα έχει, πλέον, ένα καλό μαξιλάρι ασφαλείας από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στη Β΄ Κατηγορία. Η ομάδα των Πολεμιδιών μετά την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του β΄ ομίλου είναι στην 5η θέση με 27 βαθμούς, αφήνοντας τον Οθέλλο Αθηαίνου στην 7η με 17, όσους έχει και η τελευταία ΑΕΖ Ζακακίου, η οποία σήμερα κοντράρεται εκτός έδρας με τη Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς.

Η παραμονή στην Α΄ Κατηγορία είναι για τα καλά, πλέον, στα πόδια της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών, όπου μετά το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή, να σταθεροποιηθεί σε θετικά αποτελέσματα και να μην δώσει την ευκαιρία σε κάποια από τις ομάδες που είναι πιο κάτω από αυτήν να την πλησιάσει.



gazzeta.gr