Η αναζήτηση τερματοφύλακα στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται με το όνομα του Γιάννη Ανέστη να είναι το τελευταίο που προστέθηκε στη λίστα. Όλο και πιο δύσκολο για Λοντίγκιν, παραμένει στόχος ο Κλέιμαν υπό προϋποθέσεις.

Λίγες ημέρες έμειναν για να αρχίσει η προετοιμασία στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Ηπειρώτες συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση τερματοφύλακα. Από την στιγμή που ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποχώρησε και θα συνεχίσει στον Ατρόμητο, οι Γιαννιώτες ψάχνουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την νευραλγική αυτή θέση.

Αρχικά ο βασικός στόχος ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν, ένας τερματοφύλακας που αγάπησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν ελεύθερο, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει ως δεύτερο, οπότε η συγκεριμένη υπόθεση, αν ξαναλέμε δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Ο Μπόρς Κλέιμαν είναι επίσης ένας τερματοφύλακας που ενδιαφέρει την ομάδα του Θανάση Στάικου, ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα «καθαρίσει» το όνομά του από τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού ανήλικης και θα παραμείνει στην Ελλάδα. Μένει να δούμε πόσο θα περιμένουν οι «κυανόλευκοι» για να «καθαρίσει» ο Ισραηλινός το όνομά του, προκειμένου να υπάρξει κίνηση.

Ένα από τα ονόματα που μπήκαν στην λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι και αυτό του Γιάννη Ανέστη. Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει πρόταση και από την Τζουγκάρντεν για να επιστρέψει στην Σουηδία όπου είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία, με τους Ηπειρώτες όμως να εξετάζουν την πιθανότητα απόκτησής του, καθώς είναι και Έλληνας και γνωρίζει το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως ειδικά στην θέση του τερματοφύλακα ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα και στην συνέχεια να ακολουθήσουν και οι άλλες κινήσεις που δεδομένα θα γίνουν.



gazzeta.gr