Ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές, επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, παρά το γεγονός ότι σήμερα το φως της δημοσιότητας βλέπουν δύο νέα βίντεο που τον δείχνουν να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας, δύο μέρες μετά.

Νέο ντοκουμέντο

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας γειτονικού του σπιτιού να κατευθύνεται πεζός προς το σημείο της δολοφονίας. 11 λεπτά μετά, επιστρέφει περνώντας από τον ίδιο δρόμο. Δείχνει ανήσυχος και συνεχώς μιλάει στο κινητό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πήγαινε να ελέγξει αν η σορός της άτυχης κοπέλας παρέμενε θαμμένη στον θάμνο στις Αλυκές, εκεί όπου την είχε κρύψει ο ίδιος το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Παρά τις προσπάθειές του να πείσει τις δικαστικές Αρχές ότι είναι αθώος, σειρά λαθών που έκανε το μοιραίο βράδυ τον «έκαψαν».

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο 32χρονος και η 27χρονη πάνω στη μοτοσικλέτα να φεύγουν από το σπίτι του στο Μαρμάρι. Είναι λίγα λεπτά πριν από τις 23.00 εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Δηλώνει αθώος

Ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια θα ισχυριστεί ότι άφησε την Αναστάζια σε ταβέρνα προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της.

Όμως οι αστυνομικοί θα διαπιστώσουν σύντομα από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, ότι όχι μόνο δεν είχε αφήσει την κοπέλα στο σημείο όπου υπέδειξε, αλλά ότι την οδήγησε στον υγροβιότοπο στις Αλυκές, τη βίασε και στη συνέχεια την στραγγάλισε.

Επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε σακούλες σκουπιδιών γυρνώντας ξανά στον τόπο του εγκλήματος, τύλιξε το άψυχο κορμί της και την έθαψε δίπλα από έναν θάμνο, εκεί όπου εντοπίστηκε 6 ημέρες μετά από δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής.

Ο δράστης πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Είχε ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που πρόδιδε τις κινήσεις του αλλά και το πώς θα εξαφανίσει ίχνη πτώματος.

Εκτός αυτού, από την ανάκληση δεδομένων στη συσκευή του, προέκυψε ότι παρακολουθούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο και ομαδικούς βιασμούς.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.megatv.com