Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε ότι βάσει εμφάνισης ο Άρης δεν άξιζε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε κακή τη διαιτησία εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Γιεντβάι.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά ότι… «ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αξίζαμε να βάλουμε γκολ και δεν αξίζαμε σαν ομάδα αυτό το αποτέλεσμα. Από πλευράς εμφάνισης φεύγουμε ικανοποιημένοι γιατί είχαμε πάθος, ενέργεια αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Πληρώσαμε ένα λάθος. Δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκης που αξίζαμε σήμερα. Από πλευράς απόδοσης είμαστε ικανοποιημένοι, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί, είχαμε διάθεση και πάθος κα9ι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Ρωτήθηκε για την εξέλιξη του αγώνα. «Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος καθώς δεν μας απείλησε στη διάρκεια του αγώνα. Μετά το εικοσάλεπτο τον αναγκάσαμε να παίξει με μεγάλες μπάλες, αλλά όπως είπα, εκμεταλλεύτηκε το ένα λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βάσει της εικόνας μας αξίζαμε πολλά περισσότερα από αυτά που πήραμε».

Σχετικά με την κατάσταση των Νταρίντα, Ζουλ αλλά και την παρθενική χρησιμοποίηση του Μανού Γκαρθία σε ντέρμπι είπε: «Δε νομίζω ότι έχουν κάτι σοβαρό. Σε ότι αφορά τον Μανού θέλει χρόνο και υπομονή. Δεν είναι τόσο απλό να λείπεις έντεκα μήνες. Είναι εκπληκτικός παίκτης, έβγαλε την ποιότητά του και τον πιστεύουμε. Βελτιώνεται κάθε μέτα αλλά νομίζω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά του καθώς θα έχει κάνει προετοιμασία που πρέπει. Δεν είναι εύκολο να επανέλθει ένας παίκτης έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας».

Σχετικά με το κλίμα που συνάντησε στα αποδυτήρια, απάντησε: «Έχουμε έμπειρα παιδιά τα οποία και στο παρελθόν χρειάστηκε να διαχειριστούν τέτοια αποτελέσματα. Υπάρχει στεναχώρια αλλά όχι απογοήτευση γιατί έγινε προσπάθεια απ’ όλους και το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα, λέει πολλά. Θέλαμε να κάνουμε μια νίκη. Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα αλλά θα μας κάνει πιο δυνατούς».

Μετά τα σχόλια του Φατίχ Τερίμ, ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τη διαιτησία αλλά και για το αν θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Γιεντβάι. «Γενικώς ήταν κακός διαιτητής με πολλά λάθη. Στις κίτρινες κάρτες, σε απλές φάσεις… έκανε πολλά λάθη. Στη φάση του Γιεντβάι, χωρίς να είμαι απόλυτος γιατί δεν είδα ξανά τη φάση πέρα από τη ροή του αγώνα, απ’ όσο θυμάμαι κάνει καθαρό φάουλ στον Μορόν και προφανώς είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή».



gazzeta.gr