Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή ο οποίος έχει ανοίξει νέο κύκλο ερευνών για την υπόθεση, 11 χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα και ενώ η οικογένεια του Μάριου αναζητά ακόμα τη σορό του.

Και οι δύο αρνούνται κάθε σχέση με την αρπαγή και την ανθρωποκτονία του 26χρονου, ενώ σε έναν εκ των δύο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Προκύπτει μέσα από την άρση τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκύπτει μέσα από τα στίγματα των κεραιών, απορρήτου, προκύπτει μέσα από το υλικό της δικογραφίας ότι τα παιδιά δεν έχουν καμία εμπλοκή», ανέφερε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Στην Ευελπίδων ο «εγκέφαλος»

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης ο οποίος κλήθηκε με την ιδιότητα του μάρτυρα.

«Δεν το γνώριζα, το είδα λίγο πριν εισέλθουμε στο στάδιο της ανάκρισης ο κ. ανακριτής τον είχε καλέσει», σχολίασε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Η οικογένεια του Μάριου και συγκεκριμένα η μητέρα του, Βαρβάρα Θεοδωράκη, παλεύει από την πρώτη στιγμή για να ριχθεί φως στην υπόθεση, έχοντας μπει και η ίδια στο στόχαστρο των εμπλεκομένων ενώ αναζητά να βρει τα οστά του παιδιού της.

Πολλά από τα στοιχεία της υπόθεσης αποκαλύφθηκαν μέσω της επίμονης έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

megatv.com