Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο (1+1 χρόνια) και το απόγευμα της Πέμπτης (22/6-18:30) θα δώσει κανονικά το «παρών» στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σήμερα το απόγευμα (18:30) το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο, με φόντο την παρουσία τους από τις 3 Ιουλίου στο Τέχελεν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οσοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι (εκτός θα είναι διεθνείς Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, που πήραν επιπλέον ημέρες άδειας, αλλά και οι Κοτάρσκι, Τζίμας που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες) αναμένεται να πιάσουν αμέσως δουλειά και να μπουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κανονικά στην «πρώτη» θα βρίσκεται και ο Μπράντον Τόμας, που υπέγραψε το νέο συμβόλαιο (1+1 χρόνια) μαζί με τους Τσιγγάρα, Βρακά και Κανίς που πέρσι αγωνίστηκαν δανεικοί σε Τουλούζ, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό.

Στο αρχικό στάδιο θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας οι Γκορντεζιάνι, Παναγιώτου, Μορικέλι και Μπράντονιτς που θα ανέβουν από τον ΠΑΟΚ Β.

gazzeta.gr