Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη οριστικά την υπόθεση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι και μετά τον Μαγκομέντ Οζντόεφ στρέφει την προσοχή του σε Ρώσο επιθετικό, με τον οποίο έχει αρχίσει επαφές.

Η περίπτωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ ήρθε την Πέμπτη (22/6) στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που εντόπισε τον 30χρονο Ρώσο κεντρικό μέσο στη λίστα της Καραγκιουμρούκ όταν έψαχνε πληροφορίες για τον Σενεγαλέζο σέντερ φορ της τουρκικής ομάδας, Εμπαγέ Ντιάν.

Ο Αφρικανός φορ προτάθηκε και εξετάστηκε από τους «ασπρόμαυρους», το ίδιο διάστημα κατά το οποίο είχαν στρέψει όλη την προσοχή τους στην υπόθεση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο Ιταλός φορ της Σαμπντόρια επέμενε μέχρι και στην τελευταία επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε τριετές κλειστό συμβόλαιο, με αποτέλεσμα η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές να μη γεφυρωθεί ποτέ.

Ο «Δικέφαλος αφήνει στην άκρη οριστικά την περίπτωση του Γκαμπιαντίνι και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει focus σε Ρώσο επιθετικό από μια αγορά, όπως αυτή των χωρών της πρώην Σοβιετική Ένωσης, που γνωρίζει αρκετά καλά.

Το μοναδικό όνομα που το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε ήταν του Ρώσου επιθετικού, Αλεξάνταρ Κοκόριν, που δεσμεύεται με τη Φιορεντίνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Κύπρο παίζοντας ως δανεικός στον Άρη Λεμεσού, ένα σενάριο που είχε διαψευστεί από τον ΠΑΟΚ. Πάντως, για τον συγκεκριμένο Ρώσο φορ υπάρχει ενδιαφέρον από την Καραγκιουμρούκ.

Η πρώτη αντίδραση από τον μάνατζερ του Οζντόεφ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Καραγκιουμρούκ για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον εκπρόσωπό του, Ανζόρ Γκαργκάεφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sport24.ru», να υποστηρίζει ότι: «Τίποτα δεν είναι οριστικό, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, αλλά όλες οι ομάδες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την Καραγκιουμρούκ».

Στην υπόθεση του Βίρτζιλ Μισιτζάν, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον 29χρονο Ολλανδό εξτρέμ, που έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε, αυτό που απομένει είναι η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών προκειμένου ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός να κληθεί στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.



gazzeta.gr