Ο Λιονέλ Μέσι σε δηλώσεις του μίλησε για τη σχέση του με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό τον αποδοκίμαζε έντονα.

Η σχέση μεταξύ των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και η καλύτερη, με τον Αργεντινό σε δηλώσεις του να μιλάει για αυτό το θέμα.

Οι φίλοι των Παριζιάνων το τελευταίο διάστημα είχαν στραφεί εναντίον του Αργεντινού super star και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τον αποδοκίμαζαν.

Ο Μέσι δεν απέφυγε το συγκεκριμένο θέμα και αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, στις οποίες ξεκαθάρισε πως κρατάει μόνο τις καλές στιγμές από τον κόσμο της Παρί.

«Στην αρχή ήταν υπέροχα. Έλαβα πολλή ενθάρρυνση. Αλλά μετά ο κόσμος άρχισε να με αντιμετωπίζει διαφορετικά, όχι όλοι αλλά ένα μέρος του κόσμου στο Παρίσι. Η πλειοψηφία μου φέρθηκε καλά, όπως στην αρχή. Έγινε όμως ένα διάλειμμα με ένα καλό μέρος του παριζιάνικου κοινού. Φυσικά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, τίποτα περισσότερο. Αλλά αυτά είναι πράγματα που έχουν ήδη συμβεί και με τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ. Είναι ο τρόπος τους. Τέλος πάντων, θυμάμαι όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν, όπως ήταν στην αρχή. Τίποτα περισσότερο, τα υπόλοιπα είναι αστείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι.





gazzeta.gr