Μία διαφορετική μέρα ξημέρωσε σήμερα για τη Νέα Σαλαμίνα μιας και σαν σήμερα στο μακρινό 1948 ιδρύθηκε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν 76 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Μία ομάδα με ξεχωριστά ιδανικά, μία ομάδα που μία διαφορετική φιλοσοφία ζωής και ύπαρξης. Μία ομάδα η οποία στηρίχθηκε στα δικά της χέρια από το μηδέν.

Που είναι εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια μακριά από τις ρίζες της αλλά παραμένει αλύγιστη και όρθια απέναντι σε κάθε κακουχία και κόντρα σε κάθε δοκιμασία που μπορεί να περάσει.

Όπως σημείωσε με το καλημέρα σήμερα η ίδια η ομάδα:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΑΜΜΟΧΩΤΟΥ σημαίνει ήθος.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΑΜΜΟΧΩΤΟΥ σημαίνει τιμιότητα,

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΑΜΜΟΧΩΤΟΥ σημαίνει αξιοπρέπεια,

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΑΜΜΟΧΩΤΟΥ σημαίνει αξίες,

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ ΑΜΜΟΧΩΤΟΥ σημαίνει ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ!

Όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Σαλαμίνα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Ένας κόσμος που δεν έζησε μεγάλες επιτυχίες στο ποδόσφαιρο αλλά παραμένει πιστός στην ομάδα και στα ιδανικά που πρεσβεύει.

Ένας κόσμος που σιγά-σιγά επιζητεί το κάτι παραπάνω. Θέλει να δει την ομάδα του να κάνει βήματα προόδου. Γι’ αυτό και το ενδεχόμενο να μπει στη Νέα Σαλαμίνα ένας επενδυτής, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις και εγγυήσεις, είναι κάτι που γυροφέρνει όλο και πιο έντονα στο μυαλό της ομάδας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθει ο σωστός άνθρωπος που θα επενδύσει και θα διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου. Μόνο τότε η διοίκηση της ομάδας θα εξετάσει σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι αρνητικοί στην Νέα Σαλαμίνα.

Η ιδέα χρόνο με τον χρόνο ωριμάζει και διοικητικά αλλά και στον κόσμο της ομάδας εδώ που έχει φθάσει το ποδόσφαιρο μας. Για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί να προηγηθούν πολλά άλλα…



gazzeta.gr