Δεδομένη είναι, σύμφωνα με το Relevo, η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Μπαρτσελόνα να… παραμονεύει, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος μείνει ελεύθερος.

Πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος ήδη έχει επικοινωνήσει στη διοίκηση του συλλόγου την επιθυμία του να αφήσει το Παρίσι και όπως φαίνεται αυτή θα γίνει… πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το ισπανικό Relevo, δεν υπάρχει περίπτωση ο Βραζιλιάνος να παραμείνει στην ομάδα μετά το τέλος του καλοκαιριού. Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές αναζητούν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για το διαφαινόμενο «αντίο», ενώ είναι πιθανό ακόμη και να τερματιστεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, σε αυτή την περίπτωση, με τον Νεϊμάρ ελεύθερο δηλαδή, η Μπαρτσελόνα, που… ψήνεται, θα κάνει την κίνησή της για την επιστροφή του 31χρονου στη Βαρκελώνη. Ακόμα κι έτσι, η υπόθεση παραμένει… δύσκολη αποστολή για τους Μπλαουγκράνα, ενώ η εξέλιξή της θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την επιθυμία του Τσάβι.



gazzeta.gr