Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Μόντε Κάρλο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στην Αλιζέ Λιμ και θυμήθηκε τα τρία κορυφαία παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τον Ράφαελ Ναδάλ, σε ένα από τα σπουδαιότερα rivalry στην ιστορία όλων των αθλημάτων.

Οι δυο άνδρες έχουν συναντηθεί 59 φορές, με τον Νόλε να προηγείται 30-29 και όπως ήταν φυσικό ξεχώρισε τρία ματς κατά τα οποία κέρδισε τον Ναδάλ.

Το πρώτο ήταν ο συγκλονιστικός τελικός του Australian Open 2012 όπου μετά από 5 ώρες και 53 λεπτά ο Σέρβος επικράτησε 5-7, 6-4, 6-2, 6-7(5), 7-5. Ακολούθησαν δύο χωμάτινες νίκες του Τζόκοβιτς, στον τελικό του Monte Carlo 2013 που ήταν και η πρώτη νίκη του Νόλε στο χώμα κόντρα στον Ναδάλ και ο προημιτελικός του Roland Garros 2015 που ήταν η πρώτη του νίκη στο Βασίλειο του Ισπανού.

“Διαλέγω αυτά τα τρία αλλά έχω χάσει πάρα πολλές φορές απέναντί του στο χώμα. Έχουμε παραπάνω από 50 αναμετρήσεις. Είναι απίστευτο. Είναι το rivalry με τα περισσότερα ματς και είμαι πολύ υπερήφανος γι’αυτή την αντιζηλία. Νομίζω ότι θα την εκτιμήσουμε πιο πολύ, όταν αφήσουμε τις ρακέτες μας και είμαστε σε μια παραλία, με ένα μοχίτο στο χέρι και θυμηθούμε όλες αυτές τις στιγμές μαζί” είπε ο Τζόκοβιτς.

 

 

 



tennis24.gr