Ο Ολυμπιακός αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου να κάνει τα… αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεών του, που θα είναι φυσικά ξανά τρεις τον αριθμό.

Οι Πειραιώτες συνεργάζονται με την Adidas εδώ και μία οκταετία, από την σεζόν 2015-2016 και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά της. Έχουν δε ένα συμβόλαιο που αναμένεται να επεκταθεί για δύο ή τρία χρόνια ακόμα. Δηλαδή ο Ολυμπιακός αναμένεται να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Όσο για τις νέες φανέλες; Ήδη ακούγονται / διαρρέονται πολύ καλά λόγια για αυτές και το πώς θα είναι. Άλλωστε κάθε χρόνο οι φανέλες του Ολυμπιακού έχουν μεγάλη ζήτηση και ειδικά η κλασική ερυθρόλευκη και ριγωτή.

Και επίσης τα διαρκείας και οι φανέλες είναι – πάντα και σε ετήσια βέβαια βάση – δύο πολύ βασικές παράμετροι για την ομάδα. Αναμένεται λοιπόν οι νέες φανέλες να γίνουν γνωστές (να… αποκαλυφθούν) από τον Ολυμπιακό (θα είναι τρεις όπως πάντα) μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός είχε πρωτοφορέσει τη νέα – τότε του – φανέλα στις 9 Ιουλίου και το φιλικό με την Άλκμααρ.

gazzeta.gr