Ο Αντζελο Στίνα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Under 19 του Ολυμπιακού στην πρόκρισή της στον τελικό του Youth League και πριν από κάθε πέναλτι των αντιπάλων του έκανε «καρμπόν» ορισμένες κινήσεις.

Εκ των πρωταγωνιστών της Under 19 του Ολυμπιακού στη σημερινή (19/4) της μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Youth League στον ημιτελικό της με την αντίστοιχη της Ναντ ήταν ο Αντζελο Σίνα.

Το ζευγάρι κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 3-1 (σ.σ. η κανονική διάρκεια έληξε χωρίς γκολ), όπου ο γεννημένος το 2004 πορτιέρε απέκρουσε ένα και γενικότερα έπεσε σωστά στα περισσότερα που του εκτέλεσαν οι αντίπαλοί του.

Μάλιστα πριν από κάθε χτύπημα ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο τελετουργικό, που εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι… αποσυντόνισε τους αντιπάλους του.

Αρχικά λοιπόν πήγαινε στα δύο δοκάρια και τα χτυπούσε με τα τακούνια και τα πέλματά του.

...

Στη συνέχεια άρχισε να πηγαινοέρχεται δεξιά-αριστερά πάνω στη γραμμή της εστίας του και κουνούσε τα χέρια του πάνω-κάτω, ενώ πηδούσε και ακουμπούσε το οριζόντιο δοκάρ.

..
..

Τέλος στέκονταν στο κέντρο της και εν αναμονή του χτυπήματος επίσης ανεβοκατέβαζε τα χέρια του.

..

Μάλιστα μετά από κάθε εκτέλεση που δεν κατέληγε γκολ έκανε με το ένα του χέρι την κίνηση σα να λέει «σας το έλεγα» και με το άλλο ζητούσε ψυχραιμία!
..

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το φινάλε του αγώνα ρωτήθηκε στην κάμερα της Cosmote TV για το αν τα όσα έκανε είχαν αντίκτυπο και τον βοήθησαν και η απάντησή του ήταν καταφατική. «Επηρέασε, όπως και τη Λανς και με την Ιντερ», είπε χαρακτηριστικά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προκριθεί και κόντρα σε αυτά τα clubs στη «ρώσικη ρουλέτα» από τα 11 βήματα.



gazzeta.gr