Ο Παναθηναϊκός άρχισε να… απλώνει δίχτυα και στο ΝΒΑ για τη θέση του γκαρντ, με το όνομα του Μπριν Φορμπς να έχει ήδη προταθεί στους «πράσινους».

Όσο μειώνονται οι λύσεις στην ευρωπαϊκή αγορά για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ, άλλο τόσο θα κοιτάξει και την Αμερικάνικη αγορά ο Παναθηναϊκός.

Από τη στιγμή που ο Κέβιν Πάντερ δεν θα φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» και ο οποίος είχε αποτελέσει τον πρώτο στόχο της ομάδας, το «τριφύλλι» άρχισε να «βλέπει» και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για διαθέσιμους παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ένας από αυτούς είναι και ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς το 2021 και συμπαίκτης των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, Μπριν Φορμπς. O 30χρονος ύψους 1.88 μέτρων γκαρντ, φημίζεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα και το μακρινό του σουτ έχοντας μετρήσει στην καριέρα του 431 ματς στο ΝΒΑ με 8.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ με 41% στα τρίποντα.

Ο Φορμπς προτάθηκε στους «πράσινους» και εξετάζεται από τον Εργκίν Αταμάν ως πιθανή λύση για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Εκτός από τους Μιλγουόκι Μπακς, έχει φορέσει τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντένβερ Νάγκετς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Φυσικά δεν είναι και ο μοναδικός παίκτης που έχει μπει στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν καθώς οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να προβούν σε κάποια βιαστική απόφαση. Είναι δεδομένο ότι θα εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις παικτών μέχρι να καταλήξουν στην τελική τους απόφαση.



gazzeta.gr