Για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, τον αντίκτυπο που έχει δημιουργήσει στα ΜΜΕ, αλλά και για τον συσχετισμό των παραπάνω με τα τελευταία αρνητικά του αποτελέσματα μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στην ισπανική AS.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που προετοιμάζεται αυτές τις μέρες για την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Λονδίνο για το Wimbledon, θέλησε να μοιραστεί μια πτυχή των σκέψεων και των συναισθημάτων του για την 25χρονη Ισπανίδα, αλλά και να ξεκαθαρίσει πως δεν ευθύνεται εκείνη για τα αποτελέσματά του.

“Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, προσπαθώ όμως να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο αυτό, θα γίνει.

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το κατάλληλο άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον, και είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι πολύ τυχερός που είναι στη ζωή μου.

Γελάμε, κλαίμε, διασκεδάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να κατακτήσουμε μαζί στόχους. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου τενίστρια”.

Σχετικά με τα κοινά τους χαρακτηριστικά, είπε: “Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο, τα οποία θα έκανα και εγώ. Είναι σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά του γηπέδου για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι”.

Αναφορικά με τις ήττες του τελευταίο διαστήματος, απάντησε: “Μου δίνει έμπνευση και ελπίζω να δώσει έμπνευση και σε εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλούς αγώνες, όμως δε φταίει εκείνη. Το έχουμε συζητήσει. Όταν βρίσκομαι στο κορτ είναι δική μου ευθύνη.




tennis24.gr