Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την ύπαρξη προσφοράς από τον ΠΑΟΚ για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Φεντόρ Τσάλοβ.

Μετά τα αρχικά ρωσικά δημοσιεύματα, αλλά και το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήρθε η επιβεβαίωση για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Φεντόρ Τσάλοβ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και από την πλευρά της ρωσικής ομάδας.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της του κλαμπ του… στρατού, Κίριλ Μπέιντο σε δηλώσεις του στο Sport-Express τόνισε σε ερώτηση σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ πως υπάρχε όντως πρόταση από τον «δικέφαλο του βορρά», όμως αυτό δεν σημαίνει πως εκείνη ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ρωσικής ομάδας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα της προσφοράς. Ωστόσο, εμείς συμφωνούμε και με την γνώμη των οπαδών μας, που γράφουν στα σχόλια πως δεν αντιστοιχεί στην αξία του. Δεν ανταποκρίνεται ούτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του συλλόγου. Είναι αστείο, τώρα που το αναφέρετε, που αρχικά ο Ρώσος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Ιβάν Καρπόβ, έγραψε για την πρόταση λεπτομερώς και μόνο τότε αυτή έφτασε στα γραφεία της ομάδας».

Το ρεπορτάζ πάντως αναφέρει πως το θέμα της απόκτησης του σέντερ φορ έχει μπει στην τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να αναφέρουν πως μπορεί να τελειώσει και μέσα στο Σαββατοκύριακο.



gazzeta.gr