Μακριά από την Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως ξεδιπλώνεται το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ και, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, πριν καν προλάβει να… ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε από τη διοίκηση να προχωρήσει στην αγορά του.

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Λουίς Ενρίκε. Και μπορεί το αν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των Παριζιάνων, Κιλιάν Μπαπέ, θα συνεχίσει σε αυτούς ή αν θα αποχαιρετήσει να είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά ο Ισπανός κόουτς ήδη έχει καταλήξει στον δικό του εκλεκτό για την επίθεση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Relevo, ο Ενρίκε ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ. Ο 53χρονος τεχνικός θα ήθελε πολύ να δουλέψει με τον 22χρονο Πορτογάλο και με βάση το ίδιο ρεπορτάζ αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Σχεδόν δεδομένα, ο Φέλιξ δεν θα συνεχίσει στην Ατλέτικο, η οποία θα ψάξει υποψήφιους αγοραστές. Η Τσέλσι με εντολή Ποκετίνο δεν θα κινηθεί για αυτόν και η Παρί αφενός είναι για εκείνον ένας ελκυστικός προορισμός ενώ αφετέρου ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος.





gazzeta.gr