Οι δρόμοι Χόλγκερ Ρούνε και Σέβεριν Λούθι χώρισαν, μετά από μόλις 2 μήνες, όπως αποκάλυψε η μητέρα και μάνατζερ του παίκτη, Ανέκε Ρούνε στον δανέζικο τηλεοπτικό σταθμό TV2 Sport. Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος του Δανού και πρώην Νο41 του κόσμου, Κένεθ Κάρλσεν θα γίνει πιο ενεργός στην ομάδα.

“Η χρονική στιγμή για τη συνεργασία με τον Σέβεριν δεν ήταν κατάλληλη.”, δήλωσε η Ανέκε Ρούνε. “Ο Χόλγκερ χρειάζεται έναν προπονητή που να είναι μαζί του όλη την ώρα, αλλά κι έναν κορυφαίο προπονητή (βλ. Μπόρις Μπέγκερ).”

“Ο Σέβεριν μπορεί να είναι μαζί μας μόνο λίγες εβδομάδες και δεν μπορούσε να βοηθήσει με συνέπεια τον Χόλγκερ.”

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ομάδα του Ρούνε έχει διαμορφωθεί ως εξής: Μπόρις Μπέγκερ και Κένεθ Κάρλσεν (προπονητές), Λάπο Μπεκερίνι (φυσιοθεραπευτής), Μάικ Τζέιμς (αναλυτής), Ανέκε Ρούνε (μάνατζερ).

“Με αυτόν τον τρόπο ο Χόλγκερ αποκτά τη συνέπεια που χρειάζεται για την ανάπτυξη και τη σταθερότητά του. Θεωρήσαμε ότι είναι απόλυτα σωστό να επεκτείνει τη συνεργασία του και τον Κένεθ, με τον οποίον προπονήθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της preseason, αλλά και όταν ηταν σε μικτότερη ηλικία. Ο Κένεθ έχει γνώση του παιχνιδιού του Χόλγκερ”, συμπλήρωσε η Ανέκε Ρούνε. 

O Χόλγκερ Ρούνε αυτήν την εβδομάδα αγωνίζεται στο 250άρι τουρνουά του Μονπελιέ όπου την Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Ισπανό και Νο156 του κόσμου Πάμπλο Λάμας Ρουίθ.



tennis24.gr