Μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη λόγω της βροχής η οποία επηρέασε τα παιχνίδια του Σαββάτου, αλλά και της Κυριακής η δράση συνεχίζεται στη Ρώμη με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται για πρώτη φορά, στο φετινό τουρνουά, στο κεντρικό court.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Λορέντζο Σονέγκο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Δευτέρα (15/5) το βράδυ (20:00 GR) με στόχο την πρόκριση στη φάση των “16” του Rome Masters. Αυτή θα είναι η 3η φορά που Τσιτσιπάς και Σονέγκο θα αναμετρηθούν και οι τρεις σε τουρνουά ATP Masters 1000. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξουν (12:00 GR) θα ανοίξουν Μάντισον Κις και Ανχελίνα Καλίνινα, ενώ αμέσως μετά θα αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράθ απέναντι στον εξαιρετικό Ούγγρο Φαμπιάν Μαροζάν. 

Στη συνέχεια και όχι πριν από τις 16:00 GR θα παίξουν οι Μαρκέτα Βοντρούσοβα και η Έλενα Ριμπάκινα, ενώ αμέσως μετά το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Σονέγκο θα ακολουθήσει αυτό της Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στο κεντρικό court (περίπου 21:30 GR). 

Στην Grand Stand Arena ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Ισπανό Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγες που θα διεξαχθεί περίπου στις 18:00 GR, ενώ στη συνέχεια θα παίξουν ο Λορέντζο Μουζέτι με τον Φράνσις Τιάφο με τον νικητή να διασταυρώνεται με τον νικητή από το ζευγάρι Τσιτσιπάς – Σονέγκο. 

Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι Πάουλα Μπαντόσα και Καρλίνα Μούχοβα, ενώ στα δύο μεσημεριανά παιχνίδια, ο Μάρκο Τσεκινάτο θα παίξει με τον Γιανίκ Χάνφμαν (12:00 GR) και η Μαρί Μπόσκοβα κόντρα στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα. 

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

ROME MASTERS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)




tennis24.gr