Στέφανος Τσιτσιπάς, Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και Ντανιίλ Μεντβέντεφ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη Ρώμη στο πρόγραμμα του Σαββάτου (13/5) στο οποίο θα ολοκληρωθεί ο 2ος γύρος στους άνδρες και θα ανοίξει η αυλαία στον 3ο γύρο στο ταμπλό των γυναικών. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο 3ο παιχνίδι της Grand Stand Arena απέναντι στον Πορτογάλο, Νούνο Μπόργκες σε μια αναμέτρηση που θα αρχίσει περίπου στις 16:00 GR, με το πρόγραμμα στο court να ανοίγουν δύο ματς των γυναικών.

Στο πρώτο (12:00 GR) θα αγωνιστούν Ανχέλα Καλίνινα και Σοφία Κένιν στην 7η μεταξύ του αναμέτρηση με την Αμερικανίδα να έχει το ελαφρύ προβάδισμα (4-2), αλλά και προερχόμενη από την τεράστια νίκη της κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι των δύο Ρωσίδων Αναστάσια Ποταπόβα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα με την Ποταπόβα να θέλει τη ρεβάνς για την ήττα της στη Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα. 

Αμέσως μετά από το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Μπόργκες θα ακολουθήσει ένα ακόμα παιχνίδι γυναικών (18:00 GR) με την Βικτώρια Αζαρένκα να συγκρούεται με την Αμερικανίδα Μάντισον Κις και την Λευκορωσίδα να έχει την παράδοση με το μέρος της (4-1). 

Το πρόγραμμα στην Grand stand Arena θα κλείσει (20:00 GR) ο αγώνας του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με τον Ιταλό Μάρκο Τσεκινάτο με τον Ισπανό να έχει κερδίσει και τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Στο κεντρικό court θα αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει περίπου στις 14:00 GR με τον Νο2 του κόσμου να έχει κατακτήσει και τις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις με την τελευταία ωστόσο να είναι η πιο δραματική στο 5σετο του 2ου γύρου στο περσινό Roland Garros. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξουν (12:00 GR) οι Καρολίν Γκαρσία και Καμίλα Οσόριο, ενώ μετά από του Αλκαράθ με τον Ράμος Βινόλας θα ακολουθήσει αυτό του Λορέντζο Σονέγκο με τον Γιοσιχίτο Νακασίμα ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει και τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς ο νικητής θα διασταυρωθεί στον 3ο γύρο με τον Έλληνα τενίστα εφόσον ο ίδιος περάσει από τον Μπόργκες. 

Στις 20:00 GR θα πραγματοποιηθεί η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Κόρι Γκοφ με την Μαρί Μπόσκοβα, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει ο ιταλικός “εμφύλιος” του Λορέντζο Μουζέτι με τον ανερχόμενο Ματέο Αρνάλντι. 

Το Σάββατο πρεμιέρα θα κάνει και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Pietrangeli κόντρα στον Έμιλ Ρουσουβουόρι σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00 GR, ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Νταβίντ Γκοφάν με τους δύο παίκτες να μετρούν από δύο νίκες, με την τελευταία τους αναμέτρηση να είναι στο Μόντε Κάρλο το 2021. 

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας (12:00 GR) στο Pietrangeli θα αγωνιστούν οι Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Άλεξ Μόλτσαν σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ θα ακολουθήσουν δύο αγώνες από το γυναίκειο ταμπλό. 

Στο πρώτο ματς η Μάγκντα Λινέτ θα αντιμετωπίσει την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, ενώ αμέσως μετά θα αγωνιστούν η προερχόμενη από τα προκριματικά Άνα Μποντάρ, που απέκλεισε την Καρολίνα Πλίσκοβα, κόντρα στην Κινέζα Κίνγουεν Ζενγκ. 

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

ROME MASTERS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)




tennis24.gr