Ο Αϊτόρ διέψευσε πως έπαιξε με κορονοϊό κόντρα στην Σλάβια Πράγας και άφησε… σπόντες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Το… σενάριο πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας, έχοντας στην εντεκάδα του παίκτες με κορονοϊό, διέψευσε ο Αϊτόρ με ανάρτησή του, την οποία όμως κατέβασε μετά από λίγα λεπτά.

Βλέπετε, η ιστορία αυτή στηρίχθηκε σε κάποιες παλιότερες δηλώσεις του Ισπανού που αναφερόταν στα κρούσματα που υπήρχαν πριν το ματς με την Σλάβια Πράγας και δεν επέτρεψαν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε.

Με τα όσα είπε λοιπόν, όχι μόνο διέψευσε το σενάριο αυτό, αλλά άφησε και… υπονοούμενα για την ΑΕΚ, σχετικά με το πρόσφατο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Αναλυτικά έγραψε…

«1. Ποτέ δεν είπα αυτές τις λέξεις, γιατί κανείς δεν έπαιξε με κορωνοϊό.
2. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλύτερες εφαρμογές μετάφρασης.
3. Καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στην Λεωφόρο στις 30/04/2023 στην Λεωφόρο και σε τί οδήγησε
».

Τι πραγματικά είχε συμβεί

Προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με το θέμα αυτό, αξίζει να πούμε πως ουδέποτε ο Αϊτόρ έχει δηλώσει οτι στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας αγωνίστηκαν παίκτες με κορονοϊό.

Οι δηλώσεις του είχαν να κάνουν με το προηγούμενο διάστημα, όταν μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι στην Τσεχία, οι Χουάνκαρ, Παλάσιος και ο ίδιος, έμειναν εκτός του φιλικού με την Φόλενταμ λόγω ίωσης όπως ανέφερε επίσημα η ΠΑΕ.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής, την ξεπέρασαν και έτσι ταξίδεψαν κανονικά, χωρίς ωστόσο ο Χουάνκαρ να είναι σε θέση να παίξει, δίνοντας την θέση του στον Γκάνεα. Εκτός εκείνου του αγώνα είχε μείνει πάλι λόγω ίωσης ο Σένκεφελντ.

Προφανώς λοιπόν σε αυτά τα 4 κρούσματα αναφέρεται ο Αϊτόρ.



gazzeta.gr