Ο Κάσπερ Ρουντ απολαμβάνει τις ημέρες ξεκούρασης από το απαιτητικό Tour με τον Νορβηγό και φιναλίστ του πρόσφατου Roland Garros να εμφανίζεται στη συναυλία του Καναδού τραγουδιστή της R&B και ηλεκτρονικής μουσικής, The Weeknd στην Casa Arena στο Χόρσενς της Δανίας. 

Μάλιστα ο Νορβηγός, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του The Weeknd (κατά κόσμο Έιμπελ Μακόνεν Τεσφάγιε), δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του για το…υποτονικό κοινό αναφέροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ: “Δεν έχουν ιδέα πόσο τυχεροί είναι που τον παρακολουθούν ζωντανά και απλώς στέκονται. Θα ούρλιαζα τόσο δυνατά.”, έγραψε ο Ρουντ. 

Ο Νο4 του κόσμου είχε μοιραστεί με ενθουσιασμό το νέο άλμπουμ του The Weeknd κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο τουίτερ, τονίζοντας ότι είναι λάτρης της μουσικής, ενώ στο παρελθόν έχει παραδεχθεί τον θαυμασμό του για τον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel. 

Όσο αφορά τα αγωνιστικά ο Νορβηγός δεν έχει δηλώσει πουθενά συμμετοχή στα τουρνουά πριν το Wimbledon και όπως όλα δείχνουν θα παίξει απευθείας στο 3ο Major της σεζόν.






tennis24.gr