Η τιμωρία του Τζα Μοράντ, για το δεύτερο συμβάν με όπλα, θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των τελικών, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να μιλάει για το σκεπτικό της ενδεχόμενης τιμωρίας του γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις.

Ο Τζα Μοράντ βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρούς μπελάδες. Εμφανίστηκε για δεύτερη φορά να κρατάει ένα όπλο, σε βίντεο στο διαδίκτυο και απέφυγε για δεύτερη φορά τους νομικούς μπελάδες, αφού η αστυνομία δεν του απήγγειλε κατηγορίες.

Πλέον, το NBA είναι έτοιμο να αναλάβει την υπόθεση, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τη δική του έρευνα. Ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ εξήγησε ότι η τιμωρία του Μοράντ θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των τελικών (Οι Νάγκετς είναι στο 1-0 απέναντι στους Χιτ).

«Το να κουνάς ένα όπλο, να το δείχνεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν συνάδει με την ασφάλεια που πρέπει να τηρείται και δεν είναι το σωστό μήνυμα που πρέπει να περνάει ένας παίκτης του ΝΒΑ, ειδικά στο επίπεδο του Τζα, με τις δεκάδες εκατομμύρια ακόλουθους που έχει και φυσικά όταν επαναλαμβάνεται, σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο», είπε ο Σίλβερ.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι νομικό ζήτημα, είναι εσωτερικό θέμα του οργανισμού».

gazzeta.gr