Λέει ο Miller σε όσους διαμαρτύρονται για τις μοτοσυκλέτες τους

Η KTM του Jack Miller, η οποία πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην έκτη θέση, ήταν η μόνη μοτοσυκλέτα που δεν ήταν Ducati στην πρώτη 9άδα την Κυριακή.

“Είναι καλά αυτή τη στιγμή”, είπε ο Miller για την εταιρεία για την οποία αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι. “Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό, αλλά δεν ήταν πάντα καλοί. Θα τους φτάσουμε”.

Στη συνέχεια, ο Αυστραλός αναφέρθηκε καυστικά σε εκείνους που μόνο παραπονιούνται για κατώτερες μοτοσυκλέτς, αντί να καταβάλουν προσπάθεια για να τις βελτιώσουν.

“Είμαστε [η KTM] οι μόνοι που δεν παραπονιόμαστε για τις μοτοσυκλέτες μας και στην πραγματικότητα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, να την φτιάξουμε. Όλοι οι άλλοι, το μόνο που κάνουν είναι να πετούν τα παιχνίδια τους έξω από την κούνια και να λένε «Η μοτοσυκλέτα μου είναι σκατά». Είναι τόσο απλό”, είπε ο Miller.

Απαντώντας σε ένα σχόλιο ότι «μερικές μοτοσυκλέτες» είναι σαφώς χειρότερες, πρόσθεσε:

“Αλλά γιατί είναι χάλια [κάποιες μοτοσυκλέτες]; Γιατί είναι δικό τους έργο. Έδιωξαν το 99% των μηχανικών, για να πάρουν τους μηχανικούς του (του αναβάτη που παραπονιέται). Τους δικούς του. Και τώρα έχουν γα@@θεί και δεν μπορούν να βγάλουν ούτε έναν γύρο”.

“Οπότε είναι δική τους δουλειά. Όλοι θέλουν να παραπονεθούν για τις δικές τους μοτοσυκλέτες, κανείς δεν θέλει να κάνει τίποτα γι ‘αυτό. Σκάσε και συνέχισε τη δουλειά. Πληρώνεσαι για να οδηγείς μοτοσυκλέτα για να μην είσαι πριγκίπισσα και να παραπονιέσαι για τη μοτοσυκλέτα σου!”.

Ο Miller δεν κατονόμασε κανέναν αναβάτη, αλλά οι αναβάτες της Honda, της Yamaha και της Aprilia έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για το ότι οι μοτοσυκλέτες τους υστερούν περισσότερο από το τεχνικό επίπεδο της Ducati αυτή τη σεζόν.

mgp.gr