Δημοσιεύματα από πλευράς… Καταλονίας κάνουν λόγο για την προσφορά του Παναθηναϊκού στον Νίκολα Μίροτιτς που είναι δύσκολο να πει όχι ο Μαυροβούνιος άσσος.

«Η προσφορά στον Μίροτιτς που η Μπαρτσελόνα περιμένει πως θα δεχθεί ο παίκτης» αναφέρει η Sport στον τίτλο του δημοσιεύματος που εστιάζει στο μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς.

Ενώ αρχικά τονίζουν πως οι «μπλαουγκράνα» δεν δείχνουν να βιάζονται για την διευθέτηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, έπειτα η αναφορά καταλήγει στον Παναθηναϊκό και την διάθεσή του να αποκτήσει τον παίκτη.

Παναθηναϊκός: Δελεάζει και πλησιάζει Μίροτιτς

Όπως μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει τον Νίκολα Μίροτιτς και του έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση προκειμένου να τον δελεάσει. Πρόταση που «αγγίζει» και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο!

Εξαιτίας αυτού, η Sport γράφει «Η ομάδα που έχει μπει στο κυνήγι της διεκδίκησης του Μίροτιτς είναι ο Παναθηναϊκός, που…βγαίνει στην αγορά έπειτα από μερικά δύσκολα χρόνια. Αρχικά υπέγραψαν τον Κώστα Σλούκα και τώρα η ελληνική ομάδα κατέθεσε μια μεγάλη προσφορά για τον Μίροτιτς, η οποία του εγγυάται 4.000.000 ευρώ καθαρά για κάθε μία από τις επόμενες δύο σεζόν. Μία προσφορά που είναι δύσκολο να απορρίψει και που, αν την επιλέξει, θα οδηγήσει στην προσπάθεια για συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να αποχωρήσει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό».

Φυσικά ως σημαντικός αστερίσκος σε αυτή την υπόθεση είναι οι διαπραγματεύσεις αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα, την ώρα που στην πόρτα του Μίροτιτς πέραν των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, βρίσκονται τόσο η Μονακό, όσο ο Ερυθρός Αστέρας και η Αρμάνι που φερόταν αρχικά ως ο επόμενος προορισμός του.



gazzeta.gr