“Τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε” αποκαλύπτει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν, η οποία και τον συνδέει με τρυφερότητα με την Κατερίνα Καινούργιου, επέλεξε να μοιραστεί ο Σπύρος Μπιμπίλας με το τηλεοπτικό κοινό μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους και τη δουλειά των νέων παιδιών. Αν θες να στραφείς κατά του τρόπου της τηλεόρασης, πρέπει να στραφείς εναντίον των καναλιών.

Εγώ έχω επιτεθεί σε δημοσιογράφο που με κυνηγούσε από πίσω, ενώ είχα συνεννοηθεί να μη μου στείλουν κάμερα, και του μίλησα άσχημα» τόνισε αρχικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Κάποτε είχε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση η Κατερίνα Καινούργιου, όπου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα.

Κι εγώ τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε. Δεν το έχει ξεχάσει ποτέ αυτό η Κατερίνα. Είχα επιτεθεί στη συνάδελφο και φίλη μου για τον τρόπο που μίλησε σε μια νέα κοπέλα παντελώς άγνωστη».

Όσον αφορά, δε, τον Πάνο Βλάχο, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε παράλληλα τα εξής. «Ο Πάνος Βλάχος έχει δικαίωμα να είναι προκατειλημμένος, γιατί πάτε όλοι μαζί και ρωτάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρεμιέρα».

 

newsit.gr