Τα όσα δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία για τον Γιώργο Κιμούλη εξόργισαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν θέλω καν να θυμάμαι εκείνη την ώρα. Δεν με αφορά καθόλου», είπε η Τραϊάνα Ανανία όταν τη ρώτησαν για τη θεατρική της συνύπαρξη με τον Γιώργο Κιμούλη. Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε την άποψή του.

«Τη συγκεκριμένη ηθοποιό εγώ δεν τη γνώριζα, την έμαθα από εδώ μέσα και μάλιστα έχει έρθει καλεσμένη δύο φορές, υπάρχουν άνθρωποι, απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν εγώ είμαι “δυστροπάτζα”, μπορεί να λέω ότι δεν θέλω να το θυμάμαι. Ρώτα τους ανθρώπους του χώρου και θα πάρεις μόνο μία απάντηση και το λέω για να δούμε πώς αντιλαμβάνονται μερικοί άνθρωποι τον ρόλο τους σε σχέση με τους συνεργάτες τους», συνέχισε.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να υπερασπιστεί την Τραϊάνα Ανανία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε ακόμη πιο… έξαλλος.

«Αυτή τη στιγμή μου λες ότι λέω ψέματα; Θα σου φέρω στο διάλειμμα δέκα ανθρώπους, όχι έναν. Αν το θεωρείς αντιδεοντολογικό, παίρνω εγώ την ευθύνη αλλά είναι αλήθεια!

Έχει έρθει δύο φορές καλεσμένη. Μετά την πρώτη φορά συζητιόταν συνεχώς και μετά τη δεύτερη φορά ήθελαν να αλλάξουν χώρο οι άνθρωποι. Αφήστε με, ξέρω τι λέω! Υπάρχουν και επιθετικοί προσδιορισμοί που δεν θα τους πω!», συνέχισε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό που εξηγώ είναι ότι, εάν πάω εγώ να βρω τον Κιμούλη, τον τζαρτζάρω, στέκομαι στα νύχια και είμαι τοξικός απέναντί του, θα αντιμετωπίσω έναν Κιμούλη πάρα πολύ αυστηρό. Αν πάω με σεβασμό, θα δω έναν Κιμούλη που θα είναι ευεργετική βροχή. Τα είπα όλα. Εγώ ψέματα εδώ πέρα δεν λέω!», κατέληξε.

 

newsit.gr