Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα νιώθουν γονείς και συγγενείς του αδικοχαμένου βρέφους στην Άρτα, με την τραγωδία να έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Ο 37χρονος πατέρας πηγαίνοντάς το ένα πρωί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ξεχάστηκε και πήρε το δρόμο της δουλειάς του με αποτέλεσμα το βρέφος να μείνει κλειδωμένο στο αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες.

Ο δικηγόρος του 37χρονου πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι! για την υπόθεση, λέγοντας πως και οι δύο γονείς είναι μαζί και στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

«Ένα παιδί που έφερε στον κόσμο το παιδί του, το έχασε. Και οι δύο είναι μαζί αυτή τη στιγμή και πηγαίνουν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο στο μωρό. Δεν πρέπει να καλύψετε τη τελετή και όποιος πάει για να την καλύψει θα δημιουργήσει πρόβλημα», είπε αρχικά.

«Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο εξόδου από τη χώρα. Αυτό πάει να πει πως έβαλαν τις σωστές βάσεις στην κατηγορία παρά την ποινική δίωξη. Η διαδικασία θα διαρκέσει 2-3 μήνες και θα πρέπει να καταθέσει και η μητέρα. Έχουμε ζητήσει και μία πραγματογνωμοσύνη για το γιατί μπλόκαρε το μυαλό του. Εμείς καταθέσαμε αλλά η επιστήμη θα εξηγήσει εάν μπορεί να μπει στο φάσμα του συνδρόμου του ξεχασμένου μωρού. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως η πρόταση της εισαγγελέως θα είναι από αμέλεια. Τον πατέρα δεν τον γνώριζα αλλά μου τον σύστησε ο αδελφός της γυναίκας του. Όλοι είναι μία οικογένεια και όσα ακούστηκαν για την ένταση ήταν από την αλλαγή των συναισθημάτων. Το ζευγάρι είναι μαζί γιατί υπάρχει αγάπη», πρόσθεσε.megatv.com