Έναν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του είχε στις κερκίδες του Manolo Santana ο Ράφαελ Ναδάλ, στην εμφατική πρεμιέρα του στο Mutua Madrid Open την Πέμπτη.

Ο 37χρονος Ισπανός, ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του 16χρονου Ντάργουιν Μπλαντς για τον 1ο γύρο της Masters διοργάνωσης, υπό το βλέμμα του ενάμιση ετών γιου του που απόλαυσε το ματς από την αγκαλιά της μητέρας του, Μαρία Παρέγιο και της θείας του, Μαρία Ισαμπέλ.

“Θα ήθελα πολύ να παίξω λίγο περισσότερο ώστε να έχει μνήμες από μένα να παίζω ακόμα επαγγελματικό τένις. Αυτό θα ήταν ιδανικό για μένα, τη γυναίκα και την οικογένειά μου” είπε ο Ράφαελ Ναδάλ αμέσως μετά τον πρώτο του αγώνα στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, ο Ναδάλ που διανύει πιθανότατα την τελευταία του επαγγελματική σεζόν, τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι τέτοιο.

“Πιθανότατα να μην το καταφέρω αυτό αλλά τουλάχιστον είμαι πολύ χαρούμενος που είχα αυτή τη σπουδαία ομάδα, την οικογένεια και τους φίλους δίπλα μου κατά τη διάρκεια της ζωής μου κι αυτό με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Ακόμα έχω μια σπουδαία οικογένεια, ομάδα και φίλους. Αυτό με κάνει χαρούμενο και αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκονται εδώ. Είμαι βέβαιος ότι θα τους έχω δίπλα μου και στο μέλλον, μετά το τέλος της καριέρας μου κι αυτό με κάνει ακόμα πιο πολύ χαρούμενο”

 

 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

 





tennis24.gr