Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες για τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Αμερικανικό Όπεν, σε κανέναν άλλον πλην του εαυτού του.

Αμέσως μετά την ήττα με 3-2 από τον Ντόμινικ Στρίκερ την Τετάρτη, ο Έλληνας πρωταθλητής αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση και πως θα επανέλθει ο πατέρας του στη θέση του head coach για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη συνέχεια.

Λίγο αργότερα, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέλυσε τα δεδομένα στο προπονητικό του team και πήρε πάνω του όλο το φταίξιμο για την εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο.

“Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρίξω καμία ευθύνη σε κανέναν. Τα πάντα στο γήπεδο είναι υπό τον έλεγχό μου και ο τρόπος που μπορώ να αποδώσω φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό συνέβη αυτό το καλοκαίρι. Δεν ήμουν αρκετά καλός για να αποδώσω και να σημειώσω καλά αποτελέσματα. Δεν θα το κατηγορήσω τίποτα και κανέναν. Μετά το Los Cabos, έχω κακή απόδοση” είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την κατάκτηση του Los Cabos Open, ο Στέφανος πέτυχε μόλις 7 νίκες σε τρία σπουδαία τουρνουά σε Τορόντο, Σινσινάτι και Νέα Υόρκη.

Αυτή ήταν η 16η ήττα του στη σεζόν σε σύνολο 57 αγώνων (46-16) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της ATP Race, στην τρέχουσα βαθμολογία της σεζόν.

“Δεν έχω λόγο να πω τίποτα. Ήταν ένα απλά κακό τουρνουά. Ο αντίπαλός μου έπαιξε καλύτερο τένις από εμένα. Θέλω να τον συγχαρώ. Θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίκτη και δεν θέλω να είμαι άτομο που μπορεί να νικηθεί εύκολα ή να δίνω στους αντιπάλους μου εύκολους πόντους. Προσπαθώ να το κάνω όσο πιο δύσκολο γίνεται κι α δεν τα καταφέρω, δεν τα καταφέρνω. Συνεχίζω τη ζωή μου” πρόσθεσε.

 

 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

 




tennis24.gr