Στο Tennis TV μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγο μετά τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο Rolex Paris Masters, αλλά και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα φετινά Nitto ATP Finals (12-19/11), για 5η σερί χρονιά.

“Είναι υπέροχο, αλήθεια ανακουφίστηκα που επιτέλους πήρα την πρόκριση, για την οποία δούλεψα σκληρά όλη τη σεζόν. Είναι μια στιγμή ανακούφισης που κατάφερα να περάσω σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα μου events, και θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στους Ιταλούς φαν μου, αλλά και μπροστά σε Έλληνες.

Ελπίζω να ξεπεράσω το Round Robin και να προχωρήσω ακόμα περισσότερο, και φυσικά είμαι ενθουσιασμένος που παίζω καλό τένις. Είμαι ταπεινός και πραγματικά θέλω να συνεχίσω δυνατά και να δείξω τις δυνατότητές μου στο Μπερσί”.

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι, είπε: “Το σερβίς μου ήταν εντάξει, νιώθω ότι υπάρχει περιθώριο να γίνει ακόμα πιο σταθερό. Κατάφερα να έχω τον έλεγχο ακόμα και με το δεύτερο σερβίς, είχα καλή εκτέλεση του πρώτου χτυπήματος όταν σέρβιρα το δεύτερο εκεί που ήθελα.

Επέστρεφα καλά, φτάνω στη σταθερότητα που θέλω να έχω στις επιστροφές, και διαβάζοντας το παιχνίδι προσπαθώ να είμαι περισσότερο δημιουργικός όταν μπορώ”.

Πιο αναλυτικά πάνω στην κουβέντα των επιστροφών, είπε; “Περνάω πολλές ώρες στο κορτ γι’ αυτό, και ένα από τα πράγματα που δουλεύω πολύ είναι οι επιστροφές. Είναι σημαντικό να συνεχίσω να δουλεύω, υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να δουλέψω.

Πάντα στοχεύω σε μικρές βελτιώσεις που μπορούν να δώσουν ώθηση στο παιχνίδι μου τους επόμενους μήνες, και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια”.



tennis24.gr