Το τελευταίο Major της φετινής σεζόν ξεκινάει το απόγευμα της Δευτέρας με πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις και φυσικά τις ελληνικές συμμετοχές με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να ρίχνονται στη μάχη του US Open. 

Η Ελληνίδα τενίστρια θα κάνει πρεμιέρα στις 18:00 GR κόντρα στην Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασαρόβα, οι οποίες θα ανοίξουν το πρόγραμμα στο court 17, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης (02:00 GR) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Μίλος Ράονιτς στο (ίσως) μεγαλύτερο παιχνίδι της 1ης ημέρας του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Louis Armstrong. 

Από εκεί και πέρα στο Arthur Ashe θα αγωνιστεί η Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Ρεμπέκα Πέτερσον (19:00 GR), ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Φράνις Τιάφο κόντρα στον Λέρνερ Τιέν. 

Στο βραδινό πρόγραμμα του κεντρικού court θα παίξει η πρωταθλήτρια του Σινσινάτι Κόρι Γκοφ κόντρα στην Λάουρα Σίγκεμοντ, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει (04:00 GR) ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Γάλλο Αλεξάντερ Μίλερ. 

Στο Louis Armstrong την αυλαία θα ανοίξουν οι Βικτώρια Αζαρένκα με την Γαλλίδα Φιίονα Φερό (18:00 GR), στη συνέχεια έχουμε τη μεγάλη αναμέτρηση με την Σλόουν Στίβες να αντιμετωπίζει την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, ενώ στο 3ο παιχνίδι του προγράμματος έχουμε τον “εμφύλιο” μεταξύ των Αμερικανών Στιβ Τζόνσον και Τέιλορ Φριτς. 

Το πρόγραμμα στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνουά θα κλείσει η Καρολίν Βοζνιάκι που θα αγωνιστεί απέναντι στην Τατιάνα Προζορόβα. 

Η σημερινή 1η μέρα έχει δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις όπως αυτή του Αλεξάντερ Μπούμπλικ κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ, της Έλενα Ριμπάκινα απέναντι στην Μάρτα Κόστιουκ, ενώ πρεμιέρα θα κάνουν τόσο ο Κάσπερ Ρουντ κόντρα στον Εμίλιο Νάβα, όσο και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ απέναντι στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

US OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)




tennis24.gr