Για ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΖ Ζακακίου παρουσιάστηκε ανίκανη για να πάρει σημαντικό τρίποντο.

Στο παιχνίδι όπου της δινόταν η τελευταία ευκαιρία για να διατηρήσει ελπίδες αποφυγής της ζώνης του υποβιβασμού στη β΄ κατηγορία, η ΑΕΖ έχασε από τον Οθέλλο Αθηαίνου με το βαρύ 0-4.

Ούτε με την παρουσία του νέου προπονητή, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, μπόρεσε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο η ΑΕΖ Ζακακίου. Αν και απομένουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές μέχρι το φινάλε των μπαράζ, αν και μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, εντούτοις, αυτό που παρουσιάζει η ΑΕΖ στα γήπεδα χωρίς να παίρνει βαθμούς, δεν την σώζουν με τίποτα.

Έτσι, μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, θα πρέπει να το έχουν αντιληφθεί και αυτοί που βρίσκονται συνεχώς κοντά στην ομάδα, ότι ούτε με θαύμα δεν μπορεί να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία η ΑΕΖ Ζακακίου.

Στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς είναι η ΑΕΖ, έχοντας τον Οθέλλο πιο πάνω στους 20, τη Δόξα Κατωκοπιάς στους 22 και την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στους 28. Μία διαφορά 11 βαθμών της ΑΕΖ από την ομάδα όπου διατηρεί και έχει στα δικά της πόδια την μπάλα της παραμονής στην Α΄ κατηγορία. Απομένουν ακόμη 9 αγωνιστικές για το φινάλε των μπαράζ.



gazzeta.gr