Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Nova για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και αυτό που θα τον έκανε να υπογράψει για 100 χρόνια στην ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε τις καθιερωμένες δηλώσεις που γίνονται στη Nova πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι και ανέφερε πως αν όταν είχε έρθει να υπογράψει γνώριζε πως η ΑΕΚ θα πάλευε για τον τίτλο την περίοδο αυτή, θα υπέγραφε συμβόλαιο για 100 χρόνια.

Αποκάλυψε επίσης πως την περασμένη αγωνιστική δεν γνώριζε το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, που είχε τελειώσει λίγα λεπτά νωρίτερα από τον αγώνα της «Ένωσης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:

Για το πώς είναι η ομάδα:

«Πρώτα από όλα καλησπέρα η ομάδα επανέρχεται σιγά σιγά. Κυρίως μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και πλέον από αύριο ετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για τα τελευταία λεπτά στο ματς με τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟ:

«Δεν γνώριζα πως ήταν το άλλο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο δικό μας το παιχνίδι μήπως και σκοράρουμε κάποιο γκολ. Ήμουν ήρεμος επειδή έβλεπα ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Αν όταν είχα έρθει μου έλεγαν ότι η ομάδα αυτή την περίοδο, θα πάλευε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα ήταν στον τελικό κυπέλλου εγώ από την πλευρά μου θα υπέγραφα για 100 χρόνια»!

Για το πως αντιμετωπίζει το ματς με τον Άρη:

«Ένας αγώνας δύσκολος, ένας αντίπαλος που κατά την άποψη μου παίζει πολύ καλά, ένας αντίπαλος που παίζει με ταχύτητα που παίζει συνολικά πολύ καλά ένα πολύ καλό σύστημα ποδοσφαίρου που ασκούν. Συνεχίζουμε να είμαστε στα πλέι όφ όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για την σημασία αυτών των ματς και πως το αντιλαμβάνεται ένας παίκτης:

«Αυτό είναι αρκετά προσωπικό. Είναι ποδοσφαιριστές που είναι ήρεμοι άλλοι που έχουν περισσότερη ένταση, άλλοι που φαίνεται ότι παίζουν με του φίλους τους πιστεύω ότι είναι πολύ με την ζωή που έχει κάνει ο καθένας και οι αρχές που έχει κάθε ποδοσφαιριστής. Ότι μπορούμε να μεταδώσουμε εμείς στους ποδοσφαιριστές και αυτοί να το απορροφήσουν. Η αλήθεια είναι ότι οι δικοί μας ποδοσφαιριστές τα πηγαίνουν πολύ καλά, αν αναλύσουμε τα παιχνίδια, όπου υπήρχε η περισσότερη ένταση ήταν στα ματς που παίξαμε και καλύτερα. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έχουν δώσει όλα! Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα και απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια».



gazzeta.gr