Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Ιταλία όπου θα αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια (29/3, 21:30) και ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπενθύμισε την κρισιμότητα του αγώνα για τις δυο ομάδες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην κατάμεστη Virtus Segafredo Arena απέναντι στη Βίρτους για την 32η αγωνιστική της κανονικής περιόδου (29/3, 21:30) και ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε πως το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας μπροστά τους τρεις «τελικούς».

Ο διεθνής σέντερ ανέφερε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον ιταλικό βορρά: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και για αυτούς. Παίζουμε καλά, είμαστε στη δεύτερη θέση και προσπαθούμε να τη διατηρήσουμε. Τα τρία παιχνίδια που απομένουν είναι τελικοί για εμάς. Έχουν πολύ δυνατούς παίκτες σαν τον Σενγκέλια στο ποστ, έχει πολύ καλή δημιουργία, πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση εκεί. Νιώθω έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».



gazzeta.gr