Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα σχέδια για το νέο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας, σηματοδοτώντας αυτομάτως μία νέα εποχή για τον σύλλογο και τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα

Η παρουσίαση των πολυαναμενόμενων σχεδίων για το νέο ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, αποτελεί αυτομάτως μια νέα εποχή για το σύλλογο, αλλά και για κάθε φίλο τη ομάδας!

Με εκτιμώμενη ολοκλήρωση τον Απρίλιο του 2028 και προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ, το νέο γήπεδο αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του.
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, με προσεκτικό σχεδιασμό και αφοσίωση, έχει δρομολογήσει ένα πρότζεκτ που προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ότι η λειτουργία του γηπέδου δεν θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια της ανέγερσής του, με την τελική χωρητικότητα να ανέρχεται στις 19.269 θέσεις, από τις αρχικές 14.669.
Η παρουσίαση του σχεδίου αναδεικνύει την έμφαση που δίνεται στην ποιότητα, την ασφάλεια και την προσβασιμότητα, εξασφαλίζοντας ότι το νέο στολίδι του ΑΠΟΕΛ, θα αποτελέσει χώρο υποδοχής για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Το γήπεδο σχεδιάζεται να φιλοξενήσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα και να λειτουργήσει ως σημαντικό κέντρο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γενικότερα στην Κύπρο.
Ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο της παρουσίασης ήταν η ανακοίνωση ότι το 75% του κόστους του έργου έχει ήδη εξασφαλιστεί, κάτι που δείχνει την ισχυρή δέσμευση και την υποστήριξη που λαμβάνει το έργο από επενδυτές και χορηγούς. Αυτή η χρηματοδοτική εξασφάλιση είναι καθοριστική για την έγκαιρη και ομαλή υλοποίηση του σχεδίου.
Η ανακοίνωση αποτελεί ιστορική στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του. Με την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου σχεδίου, ο σύλλογος δεν μόνο ενισχύει την υποδομή του και τη,,, θέση του, αλλά επιβεβαιώνει την πίστη του στην ανάπτυξη. Το νέο γήπεδο αναμένεται να είναι χώρος που θα συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε αθλητές και φιλάθλους, σύμφωνα με την παρουσίαση που έγινε.

Καθώς οι εργασίες ανέγερσης θα ξεκινήσουν άμεσα, όλοι οι εμπλεκόμενοι περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που οι πύλες του νέου γηπέδου θα ανοίξουν, γράφοντας μια νέα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.



gazzeta.gr