Ο Κάρεν Χατσάνοφ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στη βάση της σπονδυλικής στήλης (ιερό οστό) το οποίο υπέστη από το Roland Garros, γεγονός το οποίο δεν του επιτρέπει να παίξει στο 250άρι τουρνουά του Μεξικού της ερχόμενης εβδομάδας. 

Μια πολύ άτυχη εξέλιξη για τον Ρώσο, ο οποίος είχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν έχοντας αγωνιστεί στα ημιτελικά του Australian Open, αλλά και στα προημιτελικά του Roland Garros, ωστόσο από το Χάλε και μετά έχασε όλα τα σημαντικά γεγονότα με αποκορύφωμα το Wimbledon το οποίο έχασε για 2η σερί χρονιά (πέρσι λόγω της απαγόρευσης των Ρώσων και Λευκορώσων). 

Πλέον ο Νο11 του κόσμου ελπίζει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί έχοντας στόχο να προλάβει το US Open. Στο Los Cabos Open ο Χατσάνοφ είχε τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό (Νο1 είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς), με τη θέση του να παίρνει ο Αμερικανός και Νο150 της παγκόσμιας κατάταξης Νίκολας Μορένο Ντε Αλμποράν, ενώ τη θέση του στο ταμπλό θα πάρει ο Κάμερον Νόρι. 

Μετά από την απόσυρση του Χατσάνοφ στο ταμπλό του τουρνουά έμειναν 5 παίκτες της πρώτης 20άδας (Τσιτσιπάς, Νόρι, Πολ, Τσόριτς, ντε Μινόρ), ενώ από εκεί και πέρα 3 παίκτες (Τζάρι, Κέπφερ, Ιβάσκα) βρίσκονται στην πρώτη 100άδα της παγκόσμιας κατάταξης. 






tennis24.gr