Ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να αφήσει τον Κρις Μπάνκστον εκτός επτάδας των ξένων του Άρη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και αρχής γενομένης της αυριανής (20/4, 17:15) αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου στο Nick Galis Hall.

Η απόφαση του 42χρονου τεχνικού μάλλον προκάλεσε έκπληξη καθώς στο δίλημμα μεταξύ του Κρις Μπάνκστον και του Έρικ Ριντ για τον ξένο παίκτη που θα κοπεί για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος επέλεξε τον πρώτο. Προφανώς με τη λογική ότι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ επιστρέφει έπειτα από απουσία δυόμισι μηνών η οποία φάνηκε στην αποτελεσματικότητα αλλά και την παραγωγική ικανότητα της ομάδας στην επίθεση. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος φάνηκε υψηλότερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να «υπηρετήσει» ο Έρικ Ριντ.

Επί της ουσίας, καθώς ο Ρομπέρτο Γκάλινατ επιστρέφει στη δράση μετά από εκείνον τον τραυματισμό του στα τέλη Γενάρη και τον εκτός έδρας αγώνα με την Ουλμ και ο Άρης διέθετε οκτώ ξένους (Σταρκ, Ριντ, Γκάλινατ, Χάρελ, Σανόγκο, Μπλούμπεργκς, ΝτεΣόουζα, Μπάνκστον) έπρεπε να κοπεί ένας παίκτης και τελικώς αυτός είναι ο Μπάνκστον.



gazzeta.gr