Μάρκο Γκόμπελιτς και Ντούσαν Γιόβαντσιτς επέστρεψαν στην αποστολή της Κηφισιάς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague. Το διπλό ευχάριστο νέο είναι πως τόσο ο δεξιός μπακ Μάρκο Γκόμπελιτς, όσο και ο κεντρικός μέσος Ντούσαν Γιόβαντσιτς, ξεπέρασαν τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή επιστρέφει ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Πάνος Πρίτσας, ο οποίος έλειψε από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό λόγω της αποβολής του στην Τρίπολη. Τέλος εκτός βρίσκονται οι γνωστοί τραυματίες, Αντρέ Τεϊσέιρα και Αλμπέρτο Μποτία.

H αποστολή της Κηφισιάς: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Νίκος Βαφέας, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Ντάριο Τσανάτζια, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Τζόναθαν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά



gazzeta.gr