Θλίψη και εκκωφαντική σιωπή στο τελευταίο αντίο της μικρής Λυδίας στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς . Ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε την κόρη του μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο για 8 ολόκληρες ώρες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, κατέρρευσε στην εκκλησία, μην μπορώντας να αντέξει το χαμό του παιδιού του.

Ο 37χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα είπαν το στερνό «αντίο» στο μικρό τους κοριτσάκι, που μετά από ειδική τελετή, βαφτίστηκε Λυδία.

Οι τραγικοί γονείς έφτασαν αγκαλιά στην εκκλησία, για να αποχαιρετήσουν το αγγελούδι , ενώ αποφάσισαν να μοιράσουν και μπομπονιέρες για να το αποχαιρετήσουν δίνοντας το όνομα Λυδία.

Με πόνο βουβό και ένα λευκό τριαντάφυλλο συγγενείς , φίλοι συνάδελφοι του τραγικού ζευγαριού που βρίσκονται στο πλευρό τους , όλη η Άρτα αποχαιρέτησαν το μικρό άγγελο .

Η Ελένη Κοσσυβάκη, που επρόκειτο να γίνει νονά του μωρού, περιέγραψε στο MEGA τον 37χρονο ως στοργικό και υποδειγματικό πατέρα.

«Στη ζωή μου δεν έχω συναντήσει τέτοιο μπαμπά υπόδειγμα , ένα αγνοί παιδί , ένας αδαμάντινος χαρακτήρας».

Απολογία με κλάματα – Κατηγορούσε συνεχώς τον εαυτό του για την τραγωδία

Με κλάματα ο 37χρονος απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Δημήτρης Λαμπράκης, δικηγόρος, δήλωσε: «Μόλις έφερε στον κόσμο το παιδί του το έχασε και παιδί λέω τον πατέρα. Είναι δυο νέα παιδιά τόσο ο Κώστας ο Ζάχαρις άσο και η Μαρία Καλλονίκη και είναι μαζί».

Στην απολογία του ο πατέρας φέρεται να κατηγορούσε συνεχώς τον εαυτό του και έλεγε ότι θα έπρεπε να είχε πεθάνει εκείνος και όχι το παιδί του.

«Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα. Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με που είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό».

Στο πλευρό του πατέρα βρίσκονται συγγενείς, οι συνάδελφοί του αλλά και η 27χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλεύτηκε και εκείνη με φαρμακευτική αγωγή.



megatv.com