Μία νέα μεγάλη πρόκληση στον εαυτό του έβαλε ο παραολυμπιονίκης, Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος αφού πέρυσι κάλυψε με ποδήλατο τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα, αποφάσισε να ταξιδέψει από την πρωτεύουσα μέχρι την Πάτρα.

«Φέτος πάμε στην Πάτρα. Είναι το 2ο συνεχόμενο ”Wheels of will’’ που πραγματοποιούμε μαζί με την εταιρία μου UPGR8. Για τη Φλόγα, για τα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το πραγματοποιούμε και φέτος».

Αφού νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, ο Νίκος Παπαγγελής αγάπησε το ποδήλατο, έγινε παραολυμπιονίκης και πλέον μοιράζει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στα νεαρά παιδιά.

«Το 2012 διαγνώστηκα με οστεοσάρκωμα, μια μορφή καρκίνου στο αριστερό μου πόδι. Το ξεπέρασα την πρώτη φορά. Μετά από ενάμισι χρόνο υποτροπίασα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσω το αριστερό μου πόδι. Αλλά ήμουν και είμαι ένα παιδί που πάντα του αρέσουν οι προκλήσεις. Οπότε μόλις βρήκα το ποδήλατο έβαλα στόχο του Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον κυνηγάω το πρώτο μου μετάλλιο».

Πέραν των Παραολυμπιακών Αγώνων, ο Νίκος έχει σκοπό να φέρει στην Ελλάδα έναν αγώνα για άτομα με αναπηρία, παρόμοιο με τον Γύρο της Ελλάδας.megatv.com