Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νούνο Μπόργκες δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το Σάββατο λόγω της βροχής που ταλαιπώρησε όλη μέρα τους διοργανωτές, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται με σετ και με break στο 2ο (6-3, 4-3), έχοντας τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 65 λεπτά.

Ο 24χρονος άσος έβγαλε 15 winners και δεν αντιμετώπισε break point από τον Πορτογάλο και η αναμέτρηση θα συνεχιστεί το απόγευμα της Κυριακής (16:00GR) στο Granstand του Foro Italico.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς πέτυχε break στο πρώτο service game του Μπόργκες στο ματς (2-0) και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα έως το τέλος του εναρκτήριου σετ, παίρνοντας το προβάδισμα με 6-3..

Στο 2ο σετ, μετά από έναν εξαιρετικό πόντο, ο Τσιτσιπάς πέτυχε break στο 5ο game (3-2) και λίγο αργότερα η βροχή ανάγκασε τους δύο τενίστες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

 

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπά “κλείσει” την πρόκριση στον 3ο γύρο, εκεί θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο, Λορένζο Σονέγκο μετά τη νίκη του νωρίτερα με 7-5, 6-3 επί του Γιοσιχίτο Νισιόκα.

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)






tennis24.gr